Presse

Mød forfatter Desmer Kaunitz professionelt.

Er du journalist, anmelder, bogblogger eller lignende? Så er du netop landet i VIP-land!

Her finder du fotos, der må kopieres/downloades til professionel brug, resumé og data for seneste udgivelse, link til forlagets interview med forfatteren, samt hvordan du skaffer dig et anmeldereksemplar.

OBS – spoileralert! Referat til professionelt brug vil kunne spolere læseoplevelsen. Til de, der har tid – nyd først bogen ‘on the rocks’!

Forfatter Desmer Kaunitz okt.21 by Dan Mortensen

Hej – det er mig, der er Desmer. Hyggeligt at hilse på dig! Jeg er ret ny i jobbet, så jeg håber du bærer over med eventuelle, utilsigtede fejltrin og anden almindelig klodsethed.

Skriv til mig, hvis der er noget du mangler her på siden.

Forlagets eget interview med mig finder du her:

Forfatterfoto Desmer Kaunitz okt.21 by Dan Mortensen

Brug for et billede af mig?

Portrætterne her på siden kan frit kopieres. Ønskes bedre opløsning, sender jeg gerne den originale fil, indtil en download-løsning bliver tilgængelig.

Og lad nu være med at tegne briller og overskæg, ikke? Det klæder mig ikke ret godt :-)

Fotografen er Dan Mortensen, Aalborg.

(Link til fotos virker ikke endnu. Der arbejdes på sagen).

Seneste udgivelse:

Navari – de som ved

Mockup by Amila9898 via Fiverr
Ægte bøger i naturlige omgivelser
Mockup by Amila9898 via Fiverr

(OBS – link til billeder virker ikke endnu. Der arbejdes på sagen.)

Forfatter: Desmer Kaunitz

Forlag: Forfatterskabet.dk

Udgivelse: 20.10.21

ISBN: 9788794159258

Format: Paperback & ebog

Omfang: 620 sider

Mål: H 220mm, B 140mm, D 47mm

Vægt: 954g

Originalsprog: Dansk

Målgruppe: 11-99år

Hvorfor kæmpe sig gennem Navaris +620 sider?

Hvad får læseren ud af bogen, med andre ord? Oh… rigtig meget, hvis forfatteren selv skal sige det. Selvfølgelig alt det sædvanlige: Drama, mystik, underholdende selskab og dertil foden indenfor i en hidtil skjult verden. Men bogen inviterer også til at tænke lidt dybere, særligt hvor sammenstødet mellem Skyggelandets tradition og moderne tankegang sætter begge op til vurdering.

 

Kort resumé af Navari:

Et tilfælde fører en flok kammerater for tæt på en hemmelig virkelighed, hvor godt og ondt har holdt hin­an­den i skak siden tidernes morgen, skjult i det omgivende samfunds blinde vinkler. Et usandsynligt venskab opstår, flere følger, og ældgamle værdier støder sammen med menneskelig nysgerrighed. Snart bliver et valg nødvendigt: Fortsætte med trygt lukkede øjne eller erkende afgrunden? Begge dele bærer en høj pris – og hvor ligger ansvaret?

Historien følger Anik og resten af Marathé-klanen, som de gradvist roder sig længere og længere ud i en skjult verden, hvor de egentlig ikke har noget at gøre. Hårdtprøvede Findel, og Lariel – sidstfødt af en højt anset slægt, lader sig sam­ti­digt lokke ind i et umuligt venskab, der udfordrer begge verdener. Alligevel er det sket før: Zeipen – barske, gråsprængte veteraner fra utallige kampe, ser kun hovedrystende historien gentage sig.

Navari – de som ved inviterer klassiske fantasy-elementer ind i en virkelighed, der ligner den kendte, og ud­for­sker de logiske konsekvenser af det uundgåelige kultursammenstød.

Kort referat af Navari til professionelt brug:

Ikke tid til at læse bogen, men brug for at kunne referere den? Uha… Jeg har gjort mit bedste, men husk: Dette er ingredienslisten, hvor bogen i sin helhed er den udsøgte, 4-retters middag med tilhørende vine. Forvent derfor intet krydderi, ingen smagsoplevelse og kun en bleg afglans af historiens potentiale, ok?

OBS – alvorlig spoileralert!