Her kan du møde Desmers debutroman

Navari – de som ved

Denne første bog om klanen fra Marathé udkom på Forlaget Forfatterskabet i oktober 2021, men historien var +20år undervejs.

Mockup by Amila9898 via Fiverr

Bestil direkte fra forlaget:

Læseprøve:

Anmeldelser:

Navari-de som ved

Fantasyroman af Desmer Kaunitz, forlaget Forfatterskabet, paperback og e-bog, +620 sider. Vejledende pris 299kr.

NYHED: Indstillet til Dansk Fantasy Pris 2022!

Fjendskabet mellem Lys og Mørke opstod i tidernes morgen, men endnu står yitai mellem De Beskyttede og Azeths folk. En nu hemmelig virkelighed, skjult for enari – de, som ikke ser.

Hårdtprøvede Findel og Lariel, sidstfødt af en højt anset slægt, kender Skyggekrigen bedre end de fleste. Anik og resten af klanen fra Marathé aner ikke, hvad de går ind til. Det er et umuligt venskab, opstået ved et tilfælde, som snart vil udfordre begge verdener. Men det siges, at Kwenel, Skæbnevæveren, har en skæv sans for humor.

Navari – de som ved er en fortælling om Skyggelandets folk, almindeligt smitsomt vanvid og en rejse mod ukendt mål.

Bogen tager læseren med på en dannelsesrejse mod en hemmelig virkelighed og et skjult samfund. For hvad der skal til, før man vælger side i den ældgamle strid mellem godt og ondt, har Marathé-klanen sin egen mening om. De grånende veteraner fra Zeipen betragter dem hovedrystende, men lader historien gentage sig. De forstår. Læseren inviteres til det samme, men stærke kræfter og århundreders tradition står i vejen.

Læserens udbytte vil være forskelligt, afhængigt af udgangspunkt, men Navari – de som ved vil kunne tiltale alle fra robuste 11årige til mere erfarne gråskæg. Det, som ved første øjekast kan ligne en fortælling rettet mod et yngre publikum, får gradvist mere alvor som klanen fra Marathé modnes og nærmer sig Skyggelandets brutale realitet.

Navari – de som ved kan stå alene, men er også første bind i en planlagt serie. Historien er ikke forbi!